MixCom Publish

gezondNU is een uitgave van MixCom Publish, een onafhankelijke uitgever. Naast het magazine gezondNU geeft MixCom Publish cursussen en boeken uit op het gebied van gezondheid. De redactie en medewerkers hebben een grote know-how en krijgen deskundig advies van vele artsen en therapeuten. Al onze publicaties worden op juistheid gecontroleerd door een medische adviesraad met een arts, diëtist en een apotheker. MixCom Publish is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden die in gezondNU staan of op www.gezondnu.nl. We raden u altijd aan een arts te raadplegen als u gezondheidsklachten heeft. Ook is MixCom Publish niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

Postadres
MixCom Publish
Postbus 7032
8007 HA Zwolle
tel. 038-303 1079

Klantenservice gezondNU: 038-3031078

Bezoekadres
MixCom Publish
Branderweg 5a
8042 PD Zwolle

Abonneeservice

Wilt u een adreswijziging doorgeven. Gebruik dan dit formulier.

Heeft u een nummer niet ontvangen? Gebruik dan dit formulier.

Wilt u in plaats van acceptgiro toch betalen middels automatische incasso? Gebruik dan dit formulier.

Gebruik dit formulier om uw abonneenummer op te vragen.

U kunt dit nummer ook vinden op de adresdrager bij iedere nieuwe uitgave.

U kunt in onze webshop losse nummers van gezondNU van maximaal een jaar geleden nabestellen. Een los nummer kost € 5,25 geen verzendkosten. Ga hiervoor naar webshop.
U kunt gezondNU ook digitaal op de tablet lezen. Een los nummer kost € 4,49.

U kunt uw abonnement opzeggen via deze link. Kies voor de optie abonnement beëindigen of bel rechtstreeks naar 0251 – 760 126. Uw e-mail zal binnen 5 werkdagen beantwoord worden door onze abonnementenadministratie.

Tips en vragen aan de redactie?

Je kunt ons bereiken op mailadres: redactie@gezondnu.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 op: 038 303 1079

7 dingen die je darmen je willen vertellen

7 dingen die je darmen je willen vertellen

0
Hoe is het met je darmen? Grote kans dat je zegt: ‘prima’. Want zeg nu eerlijk: let je eigenlijk wel op je darmen? Vaak...
Eet je lever gezond

Eet je lever gezond