<-- NIET ACTIEF -->

Haast, haast, HAAST. We rennen en vliegen door het leven. We werken harder dan ooit en hebben steeds minder tijd voor elkaar. Tijd om te ontstressen. Hoe? Met de Ultrasone Verstuiver Drop Multicolor. In zeven verschillende kleuren instelbaar.

Zeven kleuren

De diffuser is instelbaar op zeven verschillende kleuren licht, zuivert de lucht, zorgt voor een subtiele geur en voor luchtbevochtiging. Geen overbodige luxe in centraal verwarmde huizen. Ylang-Ylang heeft een ontstressende en zinnenprikkelende werking. Ideaal voor een gezonde nachtrust en een ontspannen geest in drukke tijden.

Ontspannend & zinnenprikkelend

Vul de Physalisverstuiver met zuiver water en enkele druppels essentiële olie en je voelt al gauw een heerlijke rust en ontspanning over je komen. De aromatische microverneveling van essentiële oliën verspreidt zich dankzij de diffuser gelijkmatig in de lucht.

Win

gezondNU mag 10 sets van Keypharm weggeven met: Diffuser Drop en Physalis Ylang-Ylang essentiële olie. Prijs per set € 47,50. Meer informatie vind je op keypharm.nl 

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.