Xsensible is bekend van haar Stretchwalker collectie sneakers; pure lijnen, luxe materiaalmixen en de slimme zool. Doordat het balanspunt in het midden ligt krijg je een gezondere lichaamshouding en worden je spieren en gewrichten ontlast. Zo ben je de hele dag door zo fit als een hoentje. Clean, crispy, chic. En gezondNU geeft er 3 weg!

Het geheime ingrediënt – de balanszool

Voor de najaarscollectie liet schoenenmerk Xsensible zich inspireren door de Classy Clean Chic trend. De collectie bestaatuit drie modellen in verschillende uitvoeringen: de klassieke sneaker, een sneaker bootie en een enkelhoge bootie. De balanszool en het gepatenteerde Xsensible Stretchleer zorgen voor de altijd perfecte pasvorm waar het Nederlandse merk wereldwijd bekend om staat. De tienduizend stappen per dag worden zo ‘easy peasy’.

Win!

De Xsensible Stretchwalker collectie is verkrijgbaar vanaf € 189,95. Kijk voor alle verkooppunten op xsensible.com

Zo doe je mee!

Bel vóór 31 oktober naar 0909 – 50 10 219 (€ 0,60 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie bericht. Prijzen zijn niet in te wisselen voor geld of voor andere prijzen in te ruilen.

Bel & win: 0909 – 50 10 219