<-- NIET ACTIEF -->

Wil je ook beter voor je huid gaan zorgen? Weet je alleen niet waar je moet beginnen? Doe dan de Witlof huiddetox. Je huid is straks gezonder, schoner en beter in balans dan daarvoor. Je ziet er jonger uit, je huid glimt niet meer, maar glanst en straalt! Een frisse start van de lente.

Plantaardig en een portie liefde

Witlof Clean Dutch Skincare is gemaakt van honderd procent natuurlijke plantaardige ingrediënten. De combinaties van kalmerende bloemenwaters, herstellende oliën en plantenextracten die vitamines en anti-oxidanten leveren, voeden en verzachten je huid, waardoor je huid zichtbaar verbetert. Bij Witlof gaat het om een gezonde huid die in balans is en straalt.

202104.gezondnu.Witlof.detoxset.winDit zit in het pakket

1. Cleansing Mousse

Bevat Korenbloemwater dat een reinigende werking heeft en afvalstoffen helpt af te voeren. De Frangipani olie zorgt voor een heerlijke zachte geur en heeft een positieve invloed bij stress en vermoeidheid. Het rozebottelzaadextract levert vitamine C en de gember zorgt voor pro-vitamine A, allebei belangrijke vitamines voor je huid.

2. Balancing Toner

Bevat bloemenwaters van Roos, Korenbloem en Toverhazelaar die je huid verzachten en hydrateren. Het helpt de gevoelige huid tegen roodheid en irritaties. Appelciderazijn is toegevoegd om je huid terug te brengen naar de juiste, natuurlijke zuurgraad. Ook helpt het de vettere huid om onzuiverheden te voorkomen. De toner heeft een unieke sprayflacon, waardoor je geniet van de zachte mist die je huid beschermt, kalmeert en in balans brengt.

3. Smoothing Peel

Verwijdert niet alleen dode huidcellen maar helpt onzuiverheden voorkomen. De huid blijft langer in vocht vast te houden. Daarnaast zorgt een wekelijkse peeling voor een betere opname van voedingsstoffen, voor een zachte, egale huid en een verbeterde doorbloeding. Ook vervaagt het (pigment) vlekjes en kleine onregelmatigheden op langere termijn. 

Fruitzuren zijn een manier om je huid mild en toch grondig te reinigen. Fruitzuren maken de hoornlaag van de huid dunner en de originele celstructuur wordt hersteld. Ook hebben fruitzuren een positieve invloed op de onderliggende huidlagen waarvan de cellen een boost krijgen in activiteit en de celwanden steviger worden.

Win

gezondNU mag van Witlof Skincare een detoxset cadeau met 2x de cleansing mousse, 1x Smoothing Peel en 1x Balancing Toner t.w.v. € 134,80 (witlofskincare.com)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.