Ben jij geen fan van stofzuigen? Altijd dat gesleep en gehannes met het snoer. Dan zit het in de war en dan is het weer net te kort. Herkenbaar? Het kan anders! Met de Philips steelstofzuiger Series 7000 wordt stofzuigen een leuke bezigheid. Je haalt de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis!

Stofzuigen was nog nooit zo leuk!

Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren. Met de krachtige PowerBlade- motor en de hoogwaardige 25.2V Li-ion batterij kun je, zonder onderbrekingen, je hele huis schoonmaken. Nu geen ruzie maken wie er met de stofzuiger aan de gang mag.

Win

gezondNU mag van Philips 2 steelstofzuigers Series 7000 cadeau doen t.w.v. € 409,99. Ben jij geen winnaar? Dan is deze krachtpatser te koop via philips.com

Zo doe je mee

Bel vóór 1 augustus 2020 naar 0909 50 10 214 en toets het codenummer 1 in (0,60 per gesprek plus belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie hun prijs. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.