<-- NIET ACTIEF -->

We gaan op pad en nemen mee… een Stamford Backpack van Regatta van twintig liter. Sterk, compact met ergonomische schouderbanden. Voorzien van een groot vak, een laptop-vak en een veiligheidsvak met sleutelhanger. Achterop een vak voor spullen die je snel bij de hand wilt hebben.

Picknick

Extra leuk; wij hebben hem al gevuld voor een picknick onderweg! Met een 3-delige bamboe bestekset, een rvs-lunchbox met bamboedeksel en natuurlijk mag een drinkfles niet ontbreken. De dubbele wand houdt je drankje tot 24 uur koud of 12 uur warm. Allemaal duurzaam en van het merk Point-Virgule. Daarbij krijg je ook nog eens een set wandel- of fietskaarten van VisitOost – Overijssel voor de mooiste wandelingen in Overijssel.

Win

gezondNU mag 5 goedgevulde rugzakken cadeau doen t.w.v. € 90,80 per stuk.
Meer informatie op: regatta.com, point-virgule.be en visitoost.nl

Zo doe je mee

Bel vóór 1 november 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 3 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 november hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.