<-- NIET ACTIEF -->

Hip in koffiebars van New York tot Parijs en Berlijn. Filterkoffie is helemaal terug van weggeweest. Met de Pour Over Set van Melitta maak je van elke kop koffie een klein feestje.

Koffieceremonie

De porseleinen set is prachtig vormgegeven met een hint naar the good old days. Naast de traditionele theeceremonie is er nu dankzij Melitta dus ook een intieme koffieceremonie. De Classic Edition van Melitta is verkrijgbaar in pastelblauw. Je kunt er één, maar ook twee kopjes koffie tegelijk mee zetten dankzij de twee uitlopen.

Kijkvenster

De filterhouder is voorzien van een kijkvenstertje. Zo zie je snel hoeveel koffie je al hebt gezet. Het hoogwaardige porselein voelt bijzonder aangenaam aan en is uiteraard vaatwasbestendig. Met de Melittaset geniet je intens van de aroma en smaak van handgezette, verse koffie.

Win

gezondNU mag twee personen blij maken met de Melitta® Porseleinen Pour Over Set in de kleur pastelblauw t.w.v. € 49,95. Te koop bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Kijk voor verkooppunten op melitta.nl

Kans maken? Vul vóór 3 oktober 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.