Na het luieren in de tuin wordt het tijd om een sprintje te trekken of een flinke wandeling te maken. Je wilt immers niet dat de zomerkilo’s blijven plakken. Gelukkig kost bewegen je geen enkele moeite met deze allrounder, de INNOX PRO GTX LO WS van LOWA.

Sneaky

Comfortabel, lichtgewicht en ademend. Een schoen die gezien mag worden. Hij is gemaakt van een robuuste kunststofmelange die meebeweegt met elke beweging en maximaal draagcomfort biedt. De tussenzool zorgt voor een goede demping en stabiliseert elke stap. En valt er toch een flinke bui, dan blijven je voeten droog. Dus hup, kom maar van je luie gat! Verkrijgbaar in de kleuren: Turquoise/Pink, Navy/Salmon, Prune en Black/Off white.

Win

gezondNU mag van LOWA 4 wandelschoenen INNOX PRO GTX LO WS cadeau geven t.w.v. € 159,95. Kijk voor meer informatie op lowa.nl

Zo doe je mee

Bel vóór 1 september 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 6 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 september hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.