Met De Grower-On-Wheels van Royal Well wordt tuinieren nog leuker.

Want als je zelf je tomaatjes of andere groenten, kruiden en planten ziet opgroeien, geeft dit zoveel meer voldoening. Èn het is nog lekker gezond ook. Tuinieren werkt ontspannend. Je koppie wordt na een drukke dag helemaal leeg als je met je plantjes bezig bent.

Deze luxe, verrijdbare kweektafel De Grower-On-Wheels van Royal Well is geschikt voor hobbykwekers, die graag op stahoogte werken (128 cm). Mooi voor op je terras of balkon!. De Grower-On-Wheels is solide en gemaakt van 18 mm dik vurenhout en standaard voorzien van 4 voorgemonteerde stalen wielen. Het hout is FSC gecertificeerd en geïmpregneerd dus duurzaam ten top!

De broeikas heeft een in drie standen in hoogte instelbaar klepraam van 3 mm dik veiligheidsglas en twee inklapbare kweekschappen. De bak is bekleed met dik foliehoes, die de uitspoeling van grond tegengaat. Er kan circa 100 liter grond in. Het overtollig regenwater wordt afgevoerd door een slang, die in de bodem van de foliehoes is aangebracht. De Grower-On-Wheels is reuze makkelijk in elkaar te zetten. Hij wordt geleverd met voor-gemonteerde elementen. En lukt het niet dan haal je toch je gezellige buurman erbij.

Win

gezondNU mag namens Royal Well kassen 2 kweektafels De Grower-On-Wheels weggeven (t.w.v. € 299,-, meer info
op royalwell.nl)

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 31 mei 2018.

 

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!