<-- NIET ACTIEF -->

Je huid in topconditie tijdens
de feestdagen

Met Pureté bio® Huile sublime is een multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik die de huid voedt, beschermt en regenereert. De olie is samengesteld uit elf plantaardige, voedende oliën en een aromatisch elixer van negen essentiële oliën. Deze sublieme olie brengt de huid zoveel goeds dat zij er met de dag mooier uitziet en bovendien minder snel veroudert.

Direct-effect serum

De Pureté bio® Éclat lifting is een uniek direct-effect serum dat binnen een uur de zichtbare sporen van vermoeidheid vermindert, expressielijnen verzacht en de huid opspant. Met een stralende, frisse huid als resultaat.

Een extraatje voor trouwe abonnees – december 2019

gezondNU maakt elke maand abonnees blij met een cadeau die langer dan drie jaar abonnee zijn. Soms zijn het er vijf en de andere keer twintig. Dit keer maken we tien abonnees blij met een Pureté bio® Huile sublime (t.w.v. € 26,- 100 ml) en Pureté bio® Éclat lifting ampullen (t.w.v. € 12,00 – 5x 2 ml).

Pureté bio® is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen).Voor informatie, vestigingen en de webshop hollandandbarrett.nl

Ben jij de winnaar?

De winnaars worden per brief of e-mail op de hoogte gesteld in verband met de privacywetgeving.