<-- NIET ACTIEF -->

Ben jij ook zo’n wandelfanaat? Lekker struinen door de bossen. Ontdek dan de laarzen van Travelin. Gemaakt van dik leer, gevoerd met honderd procent schapenwol, waterdicht en voorzien van een natuurrubberen profielzool voor jarenlang loopplezier.

Alle seizoenen

De Travelin outdoorlaarzen zijn de meest comfortabele laarzen voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. De perfecte combinatie van stijl, functie en fashion.

Over Travelin Outdoors

Wandelend over de Utrechtse Heuvelrug, raakten twee oud collega’s uit de schoenenbranche in gesprek. Samen kwamen zij tot de conclusie dat bij schoenen; functionaliteit, ontwerp en kwaliteit drie factoren zijn die niet voor elkaar mogen onderdoen. Met passie en samen meer dan 45 jaar aan ervaring gingen zij in 2011 aan de slag met de ontwikkeling van een schoen. Doorontwikkeling van functionaliteit, ontwerp en kwaliteit heeft in 2013 geresulteerd in het merk: Travelin Outdoor.

Kwaliteit

Travelin wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan de kwaliteit.
Travelin’ ontwerpt outdoorproducten in Nederland en produceert zoveel mogelijk binnen Europa. Hierdoor kunnen we zelf de fabrieken bezoeken en snel bijsturen waar nodig. Onze materialen kopen we zelf in. Ook heeft Travelin een eigen leest waardoor een M in ieder model altijd een M is en schoenmaat 42 ook altijd een 42.

Win

gezondNU mag namens Travelin Outdoor 3 paar Norway Lady laarzen cadeau doen t.w.v. € 289,95.

Korting

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Wij mogen 50% korting weggeven op je bestelling bij Travelin Outdoor op alle producten. Kortingscode: GezondNU-20. Te verzilveren op: travelinoutdoor.nl

Zo doe je mee

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn bekend.