<-- NIET ACTIEF -->

Denk je bij dit wormenkistje. Jakkes, wormen in huis. Maar als we je vertellen dat wormen heel efficiënt je groente en fruitafval opruimen, denk je er vast anders over. En het is ook nog leerzaam voor kinderen ook. Dus ga voor wormen! Met dit wormenkrukje wordt wormen houden een makkie. De beestjes blijven netjes in hun kist en maken gratis compost voor jou. Een win-win situatie. En over winnen gesproken: jij kunt dit wormenkrukje winnen!

Sterrenhotel voor wormen

Er is helemaal niets smerigs aan om wormen in huis te hebben. De wurmen wonen in een speciaal wormenkrukje. Hier kunnen ze niet zomaar uit. En al zouden ze dat kunnen, ze willen het niet eens! Ze vinden het super fijn in hun luxe wormenhotel waar ze gratis kunnen genieten van een vijfsterren maaltijd. Ze maken geen lawaai en over de geur hoef je je geen zorgen te maken. De bak ruikt heerlijk naar verse natuurlijke bosgrond.

Wat doen die mormels de hele dag?

202114.gezondnu.win.wormenkrukjeJij kunt jouw etensresten in de bak gooien en dan gaan de wurmen aan de gang! Ze zijn met z’n vijfhonderden, dus ze kunnen heel wat werk verzetten. De compostwormen zetten de restjes van jouw eten om in grondstoffen. Dus jij gooit je eten in de bak en krijgt er compost voor terug. Dat kun je vervolgens weer aan je planten geven. Die zijn daar heel blij mee en groeien er goed op!

Zitstoel

De wormenbak is tevens een krukje. Het krukje neemt weinig ruimte in beslag. Ideaal als je klein woont of geen tuin hebt maar wel wil composteren. Multifunctioneel: het zit heerlijk, optimaal om te composteren en een eye-catcher in je interieur. De kist is duurzaam geproduceerd en gemaakt van ademend hout. En onder de bak zitten wieltjes. Je kunt het krukje dus overal naartoe rollen. Lekker chillen op je krukje.

Win

Ben jij straks de trotse eigenaar van 500 wormen én een wormenkrukje? Dat kan!
Wil je niet wachten of je hebt gewonnen en zelf dit krukje aankopen. Dat kan via wormenkrukje.nl

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaar is getrokken.