<-- NIET ACTIEF -->

Droog blijven in de regen doe je met deze hippe regenjas van AGU. Beslist geen straf om hem te dragen.

Nederland fietsland

Nederlanders zijn fietsers: in weer en wind, zon of regen. AGU weet als geen ander wat fietsers nodig hebben voor elke ambitie, reis of doel. Namelijk trendy items, met oog voor detail. Compromisloos op kwaliteit en prijs. Wat je ook doet en waar je ook naartoe gaat, jij fietst altijd met plezier in de regen met dit flatteuze regenjack.

AGU Long Bomber Jack

Het nieuwe Long Bomer Jack is een heerlijke, stijlvolle jas en multifunctioneel gemaakt voor op de fiets of gewoon voor buiten. Dit vind je terug in subtiele details. Zo zijn de mouwen iets langer waardoor je handen worden beschermd tijdens een regenbui en heeft de jas op de rug een haakje waar je verlichting aan kunt bevestigen.

De Bomber heeft een kraag en manchetten van neopreen. Dit tweelaags regenjack is voorzien van bijzondere zakken die de jas een geheel eigen trendy look geven. De jas is gemaakt van  een peached stof met Poray 5000 en voorzien van een zachte voering aan de binnenzijde, waardoor deze soepel en comfortabel draagt.

Win!

gezondNU mag maar liefst 5 regenjassen van AGU weggeven (€ 129,99, agu.nl). Je kunt kiezen uit twee kleuren: Black en Pistachio Green.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn bekend.