Uitgerust wakker worden doe jij voortaan in deze boxspring van Matt Sleeps. Bij Matt zijn ze gek op slapen. Dit Nederlandse bedrijf is expert op het gebied van matrassen. Ze zochten net zo lang tot ze de heilige graal van de nachtrust hadden gevonden met het Matt-matras en doorbreken hiermee de slaapverwekkende matrassen industrie.

Matt is er voor iedereen

Je kan het matras namelijk zelf harder of zachter maken door lagen te draaien. Alle producten zijn van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Matt bespaard op onnodige ballast. Ze werken niet met dure showrooms, maar je kunt het matras zelf thuis 120 dagen gratis uitproberen. Bevalt het niet dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Boxspring

Onlangs hebben ze hun tweede product gelanceerd en om dit te vieren geven ze aan onze lezers een gratis boxspring weg. Iedere boxspring wordt custom made in Nederland gemaakt. De boxspring heeft 500 micro pockets per box met 7 comfortzones en komt met 12 stijlvolle eikenhouten pootjes. Hij heeft een tijdloos design en is gestoffeerd met premium textiel en volledig OEKO-TEX® gecertificeerd.
Jij slaapt voortaan als een roosje.

WIN! 

gezondNU mag namens Matt een boxspring weggeven (€ 895,-, mattsleeps.com)

Wat krijg je allemaal:

• een boxspring formaat 140 x 200 ter waarde van € 895,- (exclusief matras)
• kleur naar keuze (grijs, blauw of antraciet)
• pootjes naar keuze (rond of kegelvormig)
• gratis geïnstalleerd in je slaapkamer (de VID service, Very Important Dreamer)
• de winnaar krijgt 20% korting op de aanschaf van een matras.

Heb je niet gewonnen? Treur niet. Met deze code ontvang je 10% korting bij aanschaf van een Matt boxspring. Code: BOXSPRING10

Deze droomprijs winnen? Vul dan vóór 15 april 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.