<-- NIET ACTIEF -->

Wil jij ook meewerken aan het verminderen van de plastic afvalberg? Dan hebben we dé perfecte thermobeker gevonden die je op het werk, thuis of in de trein of auto kunt gebruiken: de Hotshot thermobeker van Rubytec. Cappuccino, thee en chocolademelk, deze beker houdt je drankjes wel een paar uur warm. 

De Rubytec Hotshot is een roestvrijstalen thermobeker. De mok drinkt prettig door de ergonomische tuit. Ook al ligt de mok ondersteboven in je tas, maak je geen zorgen. Je houdt je spullen altijd droog door de honderd procent lekvrije afsluiting. De beker past ook in de koffiebekerhouder van nagenoeg iedere auto. Zo heb je altijd een mok bij de hand. Hij heeft een inhoud van 0,2 liter en je kunt hem zo onder je eigen koffiemachine zetten en en vullen met je favoriete smaak espresso of cappuccino.

 

 

 

 

 

De deksel is vaatwasbestendig en de beker is makkelijk met de hand schoon te maken. Super milieuvriendelijk dus!

Tip voor warme dagen

De Hotshot houdt dranken ook gekoeld. Je kunt er bijvoorbeeld een paar bolletjes schepijs in meenemen of je eigengemaakte smoothie.

Win!

gezondNU mag vijf thermobekers van Rubytec weggeven (t.w.v. € 24,95, Hotshot 0,2 liter) in de kleuren olijfgroen, fuchsia rose en fris blauw.
Kijk voor meer informatie op www.rubytec.nl Ook verkrijgbaar bij Simon Levelt, kookwinkels en outdoorzaken.

Kans maken op één van deze fleurige thermobekers?

Vul dan vóór 6 april 2018 het winformulier in.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.