<-- NIET ACTIEF -->

Werken, kinderen, partner, vrienden en leuke dingen doen. En na het werk nog een gezonde maaltijd in elkaar knutselen. Help, waar haal ik de tijd vandaan? Stop met rennen! Het is tijd voor slow. Ontstress met de Slowcooker van Fritel.

Doe het lekker slow

Werken, kinderen, partner, vrienden en leuke dingen doen. En na het werk nog een gezonde maaltijd produceren ook. Help, waar haal ik de tijd vandaan? Stop met rennen! Het is tijd voor slow. Ontstress met de Slow Cooker van Fritel.

Kookdummy

Slowcooking is een kooktechniek waarbij ingrediënten langzaam en op lage temperatuur worden gegaard. Simpel en gezond. Met de Slowcooker maak je de lekkerste stoofpotjes, paella’s, sauzen en soepen. Zelfs de allergrootste kookdummy kan dit. ’s Ochtends stop je alle ingrediënten in de pot, zet je hem aan en vier tot acht uur later kun je zo aan tafel.

Alle smaken en aroma’s blijven in de pot, het vlees wordt lekker mals, er zijn geen vetstoffen nodig, hij is budgetvriendelijk, een schitterende koelkastopruimer en energiezuinig. Pfff. Tijdsbesparing dus. Relax!

Win!

gezondNU mag namens Fritel 6 Slow Cookers weggeven (SC 2290, 5,5 liter, een keramische pot die bestaat uit een buiten- en binnenpan t.w.v. € 79,99). Voor meer informatie kijk op Fritel.com

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.