<-- NIET ACTIEF -->

Een vouwfiets is klein, maar dapper reisgezelschap. Voor wie? Tja, stiekem voor iedereen. De Popal Subway vouwfiets past in de kleinste auto, de volste trein en meest afgeladen caravan. Ben je eenmaal op je bestemming aangekomen, dan is hij je beste vriend. Geen afstand is meer te ver en geen locatie te afgelegen!

Sportief & gezond

Hoe fijn is het dat je je fiets overal mee naartoe kunt nemen, net als een handtas? Ja echt: door het aluminium frame is deze vouwfiets hartstikke licht. De drie versnellingen van Shimano zorgen er bovendien voor dat geen heuveltje te steil is en geen brug te ver, terwijl je met de velgremmen in no time stilstaat. Waar gaat jouw volgende rit naartoe?Meer informatie op popal.nl

Kenmerken Popal Subway

Type: Popal Subway F209N3
Afmetingen ingeklapt: 84x31x71 cm
Gewicht 13,5 kg.
Keuze in zilver en grijs.

Win!

Wil je deze sportieve vouwfiets Subway van Popal winnen? gezondNU geeft er één (t.w.v. € 399,- cadeau aan de winnaars van deze puzzel.

Er kan niet meer worden gereageerd, de winnaars zijn getrokken.

Maak je mailbox gezonder – schrijf je gratis in op onze nieuwsbrieven

Geef je gezonde kennis een extra boost met need-to-know artikelen over gezonder koken, beter slapen, starten met bewegen, lekker ontspannen en verstandig afvallen.

Wat je kunt verwachten? Een gezonde mix van:
* heerlijke recepten
* inspirerende interviews
* handige tips
* actuele artikelen
* toffe winacties

Voor welke nieuwsbrief ga jij: gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel? Of ben je in een megagezonde bui en pak je ze alle drie mee? En schrijf je je ook in voor de Aanbiedingen en Specials? Meld je aan en ontvang no-nonsense gezondheidsartikelen die ertoe doen!

 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *