<-- NIET ACTIEF -->

Koukleumers opgelet! Win een Stoov warmtedeken, de Big Hug Woolly. Wat als je in je tuin van een kopje koffie wilt genieten, maar het is buiten eigenlijk te koud om comfortabel je kopje leeg te drinken? Of wat doe je als je een twee uur durende vergadering hebt in het koudste kantoor van het gebouw? En hoe zit het met de bank in de huiskamer, daar wil iedereen toch lekker warm in wegzakken?

Win een oprolbare warmtedeken

Zeg maar dag tegen pijnlijke spieren, gewrichten en menstruatiepijn. Stoov heeft een geweldige oplossing bedacht: warmtedekens met infraroodverwarming, die je aan en uit kunt zetten. De ontwerpen zijn innovatief, duurzaam en stijlvol. En deze Big Hug Woolly is een Stoov in schaapskleren! Je hoeft niet meer onder de wol, maar kunt nu ook op de wol kruipen om je lekker op te warmen.

Deze oprolbare warmtedeken past over elke stoel of bank, zodat je overal kunt relaxen met een kopje thee, laptop en nieuwe Netflix-aflevering. En je hoeft nooit meer te kibbelen over de temperatuurregeling in huis!

Meer informatie: stoov.com

Win!

Wil je deze Big Hug Woolly van Stoov winnen? gezondNU geeft 3 Woolly’s (t.w.v. € 149,95) cadeau aan de winnaars van deze puzzel.

Er kan niet meer worden gereageerd, de winnaars zijn getrokken.