<-- NIET ACTIEF -->

Wil jij ook je diabetes overwinnen? Lees dan dit boek. Het is gebaseerd op een gezonde leefstijl met koolhydraat beperkt eten. Er wordt op een heldere, begrijpelijke manier uitgelegd waarom het verminderen van koolydraat inname sterkt bijdraagt aan een goede gezondheid. Het resultaat? De bloedsuikerwaarden worden stabieler bij type 1 en 2 en misschien kan je medicatie afgebouwd worden of zelfs teruggedraaid.

Behandelaar

Natuurlijk ga je niet zelf aan de slag maar samen met je behandelend arts. Het boek geeft een handleiding om samen met je arts een gezonder voedingspatroon bespreekbaar te maken. Er is een hoofdstuk opgenomen speciaal voor behandelaars. Ter ondersteuning is een schema opgenomen hoe diabetesmedicatie afgebouwd kan worden. Je kunt direct aan de slag met een actieplan en je leest meer over wat gezonde voeding is en natuurlijk ontbreken de recepten niet. Je maakt je eigen, flexibele dagmenu’s.

Win!

gezondNU mag 10 boeken Diabetes Overwinnen weggeven van de auteur en vlogger van gezondNU, Harriët Verkoelen, t.w.v. € 22,95 (harrietverkoelen.nl of bol.com).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.