<-- NIET ACTIEF -->

Geef maar toe; die kop koffie kan je dag maken of breken. En daarom zou je altijd thuis wel een barista willen hebben die voor jou een topkoffie maakt. Raadt eens … die barista staat klaar! De Barista T Smart van Melitta wel te verstaan. Je moet hem alleen nog even winnen.

Serieuze zaak

Nergens ter wereld nemen ze koffie drinken zo serieus als in Italië. Koffie is lifestyle. De barista, de bonen, de presentatie: het is allemaal perfect. Je drinkt je caffè espresso, ristretto of cappuccino snel en altijd (altijd!) staand aan de bar. Het goede nieuws: die barista kun je winnen! gezondNU mag namelijk een Barista T Smart van Melitta weggeven.

Deze nieuwe, volautomatische espressomachine van Melitta maakt geweldig lekkere espresso. Met zijn twee bonenreservoirs en een melkschuimer tover je je keuken om in een heel fijne koffiebar. Bij het Italiaanse maakproces worden ingrediënten volgens origineel recept in de juiste volgorde toegevoegd voor een goede koffiesmaak.

En dat doet deze Barista ook. Zo wordt bij latte macchiato de espresso toegevoegd na de melk en het melkschuim. Bij cappuccino is dit net omgekeerd. Oh ja, deze Barista is ook nog het eerste espressoapparaat dat een keurmerk kreeg omdat hij fluisterstil de koffie bereidt.

Zin in? Ja!!

gezondNU mag namens Melitta deze espressomachine weggeven
(t.w.v. € 949,- melitta.nl).

De winnaar is getrokken. Er kan niet meer worden gereageerd.

Niet gewonnen?

Kijk dan op mellita.nl voor een cashback van € 150,- op de machine.