Warme voeten zijn een must. Maar als ze verwarmd worden door Glerups, word je er ook van binnen warm van. Glerups komt dit najaar met een nieuwe kleur pantoffel: cranberry

Glerups pantoffel in cranberry uitvoering

De pantoffels worden met de hand gemaakt van honderd procent natuurlijke wol van geselecteerde schapen uit New Zealand. Ze zijn verkrijgbaar in een mooie cranberry uitvoering. De trend van dit moment! Omdat de onderkant van de sloffen gemaakt zijn van vilt, ademen ze optimaal en nemen ze tot 35 procent vocht op, zodat ze altijd droog en warm aanvoelen. Lekker behaaglijk aan je voeten, vooral op onbestendige herfst- en winteravonden. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor extra demping.

Win

Ben jij de gelukkige? We geven namens Glerups 5 paar pantoffellaarsjes weg. De nieuwe Glerups-collectie is in Nederland en België verkrijgbaar bij Binorm (t.w.v. € 89,95, binorm.nl/glerups)

Zo doe je mee

Bel vóór 1 december 2019 naar 0909 – 50 10 214 en toets codenummer 3 in (€ 0,60 per gesprek plus belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie bericht. Prijzen zijn niet voor geld of andere prijzen in te ruilen.