<-- NIET ACTIEF -->

Laat de blender in je los!

Een smoothie is zo gemaakt, mits je het juiste apparaat hebt. Met deze Philips Avance Blender die je kunt winnen, maak je smoothies in alle kleuren en in alle smaken. Ga je voor groen met spinazie en avocado? Mix je een smoothie-tropical met banaan en mango? Ga je voor paars met bleekselderij, biet en banaan? Of laat je de zon schijnen in een zonnige oranje-smoothie met wortelen, appel en gember? Bepaal je stemming, kies je kleur en dan … blend!

De Philips Avance Blender kan bijna alle ingrediënten, fruit, groente en ijsblokjes, fijnmalen. Hij heeft een flink vermogen; 1400 watt. En je smoothie wordt perfect glad, omdat hij 35.000 toeren per minuut draait. Voedingsstoffen blijven zo behouden! Op de blender zit een glazen kan met een inhoud van twee liter. Er zitten ook twee kleinere kannen bij, die makkelijk zijn mee te nemen in de trein of in de auto. Ideaal voor
alle forensen! De kan is eenvoudig schoon te maken en alle losse onderdelen, behalve de hoofd- en de mesunit, zijn vaatwasmachinebestendig.

Win

gezondNU mag 3 blenders van Philips weggeven, de Avance Collection HR3655/00 inclusief 2 kleine kannen. Meer weten over Philips blenders?
Kijk dan op: philips.com of bol.com

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 31 maart 2018.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.