Deze leuke tas wil je overal mee naartoe nemen. Voor de dagelijkse boodschappen of kleine aankopen in de stad, naar kantoor of … de sauna! Het is een ruime tas, die gemakkelijk te dragen is en waarvan alles in kan. Een stijlvolle aanwinst voor je garderobe. gezondNU heeft de tas goed gevuld met leuke spullen. Wat deze producten zijn? Laat je verrassen!

Gevlochten

Handed By is bekend van haar handgemaakte, gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Ze hebben een grote sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor haar handwerkers en garanderen, dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt. Geen kinderarbeid. De producten zijn van zeventig procent gerecycled plastic.

Win!

Wil je een goed gevulde shopper van Handed By winnen? gezondNU geeft 15 shoppers weg.
Wat er in zit, blijft een verrassing.

Zo doe je mee

Los de woordzoeker op en vul vóór 31 december 2019 het formulier in met de oplossing.

  • Vul hier de oplossing van de woordzoeker van gezondNU 12 in.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.