Mmm … thee! Er gaat niets boven een lekker kopje thee in de ochtend. Met de PLINT Retro waterkoker doe je dit met plezier, want het is een eyecather voor in je keuken.

Adem de lucht in van water

De PLINT Kettle heeft niet alleen een uniek retro design. Deze dubbelwandige waterkoker is net een thermoskan en kan je water warm te houden. Door de dubbele wand heeft hij een isolerende functie. Het topstuk van deze waterkoker is de temperatuurregeling.

Temperatuurregeling

De warmhoudstand werkt als volgt: Je kunt de thermostaat op drie standen instellen: op 60°c of 90°c. Wanneer de waterkoker wordt aangezet zal deze verwarmen tot 100°c. Dan geeft hij een signaal en zal teruglopen naar of 60°c of 90°c. Met de uitknop kookt het water naar 100°c. De binnenzijde is gemaakt van RVS en de buitenzijde van kunststof. Dit kunststof komt nooit in aanraking met het water. Ook het stoom niet.

Win

gezondNU mag namens Teapottery 5 PLINT waterkokers cadeau geven (t.w.v. € 99,-). Je kunt kiezen uit meerdere kleuren. Voor meer leuke producten kijk op teapottery.nl

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

De winnaars zijn bekend. Er kan niet meer worden gereageerd.

 

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!