In een mum van tijd gezonde snacks! Niet zomaar snacken, maar gezond snacken met de SnackTastic® een hetelucht friteuse van Fritel.

Gezond snacken

Bitterballen, friet of kroketten – daar wordt iedereen blij van. Met dit vernuftige apparaat bak je met tachtig procent minder vet en zonder die vervelende frituurlucht. Zin in een gezondere snack? Ook daar draait de SnackTastic® zijn hand niet voor om. Groente, scampi’s, kippenvleugels en zelfs cupcakes kun je moeiteloos in dit apparaat bakken. Dit kan dankzij de Hot Air Technologie. Eet smakelijk!

Win!

Wil je deze SnackTastic® van Fritel winnen? gezondNU geeft 3 exemplaren weg aan de winnaars van deze puzzel (t.w.v. € 149,99, fritel.be)

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Prijswinnaars krijgen bericht. Prijzen zijn niet in te wisselen voor geld of voor andere prijzen in te ruilen. Geen retour-sms ontvangen? Waarschijnlijk bent u niet gemachtigd om mee te spelen. Neem contact op met uw provider.

Geef je oplossing door vóór 1 juli 2019.