<-- NIET ACTIEF -->

Het hele jaar door vegetarisch eten wordt een makkie in 2021. Geen stress over de vraag “Wat eten we vandaag?”. In de Lekker Plantaardig vegan scheurkalender krijg je 260 recepten zo in je schoot geworpen. En leuke weetjes over gezonde voeding. Ook handig voor mensen die vlees en vis willen afwisselen met vegetarisch eten.

365 dagen lekker plantaardig eten

Deze kalender barst van de inspiratie. Je zorgt niet alleen voor een gezonde maaltijd voor het hele gezin, je vermindert het dierenleed en de uitstoot van CO2-gassen. Zo help je mee aan een betere wereld!

Voor vegetariërs en niet-vegetariërs

Maak kennis met veganistische voeding en een gezonde levensstijl. De kalender is niet alleen bedoeld voor de meer ervaren vegetariërs en veganisten, maar ook voor mensen die een meer duurzame levensstijl overwegen. Bijvoorbeeld door minder vaak vis of vlees te eten. Met elk weekend interessante informatie over gezonde en plantaardige voeding, aangevuld met leuke weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel.

Dubbel duurzaam

De kalender zelf past ook binnen een duurzame levensstijl. De productie is CO2 -neutraal. De omslag is gemaakt van papier uit verantwoord beheerde bossen en het productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Win

We hebben de mazzel dat we 8 vegan scheurkalenders Lekker Plantaardig t.w.v. € 15,99 cadeau mogen geven. Geen geluk? Het product is te koop bij oudersvannature.nl

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.