<-- NIET ACTIEF -->

Het hele jaar door vegetarisch eten wordt een makkie in 2021. Geen stress over de vraag “Wat eten we vandaag?”. In de Lekker Plantaardig vegan scheurkalender krijg je 260 recepten zo in je schoot geworpen. En leuke weetjes over gezonde voeding. Ook handig voor mensen die vlees en vis willen afwisselen met vegetarisch eten.

365 dagen lekker plantaardig eten

Deze kalender barst van de inspiratie. Je zorgt niet alleen voor een gezonde maaltijd voor het hele gezin, je vermindert het dierenleed en de uitstoot van CO2-gassen. Zo help je mee aan een betere wereld!

Voor vegetariërs en niet-vegetariërs

Maak kennis met veganistische voeding en een gezonde levensstijl. De kalender is niet alleen bedoeld voor de meer ervaren vegetariërs en veganisten, maar ook voor mensen die een meer duurzame levensstijl overwegen. Bijvoorbeeld door minder vaak vis of vlees te eten. Met elk weekend interessante informatie over gezonde en plantaardige voeding, aangevuld met leuke weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel.

Dubbel duurzaam

De kalender zelf past ook binnen een duurzame levensstijl. De productie is CO2 -neutraal. De omslag is gemaakt van papier uit verantwoord beheerde bossen en het productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Win

We hebben de mazzel dat we 8 vegan scheurkalenders Lekker Plantaardig t.w.v. € 15,99 cadeau mogen geven. Geen geluk? Het product is te koop bij oudersvannature.nl

Kans maken? Vul vóór 4 december 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.