Heb jij altijd al gedroomd van slapen in een boomhut? Ga dan de boom in. Dit is je kans! Wees niet bang dat het een overlevingstocht wordt. De boomhut is voorzien van alle luxe faciliteiten.

Unieke locatie in de polder

Je overnacht op Buytenplaets Suydersee in het buitengebied van Lelystad waar de natuur verrassend mooi is. Hier vind je verschillende overnachtingsvormen zoals boomhutten, pipowagens, polderhuisjes, zeecontainers.  Of slaap in een heuse ‘rioolbuis. Maar je vindt er ook safaritenten, tipi-tenten of gewoon kamperen met caravan en tent. Je kan ook met de camper staan of wild kamperen.  Stuk voor stuk schitterend ingepast in een natuurlijke omgeving op deze unieke locatie in de polder.
Voor ieder wat wils.

Win

gezondNU mag van Buytenplaets Suydersee drie overnachtingen weggeven voor twee personen in een boomhut inclusief ontbijt, volledig opgemaakte bedden, badjas, bedlinnen en 1 dag gebruik van 2 mountainbikes t.w.v. € 484,-. Drie nachten pure verwennerij. Meer inspiratie vind je op: buytenplaets-suydersee.nl

Kans maken? Vul dan vóór 1 mei 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.