<-- NIET ACTIEF -->

Ben jij een poetser? Moet je huis er spik en span uitzien? Je vaat blinken en stralen? Hygiene is in deze tijd belangrijker dan ooit. Maar oei, oei. Hoe vaker je je handen wast of in het sop duwt, hoe droger ze worden. Wees dus extra lief voor je handen.

Een milieuvriendelijk afwasmiddel

Voor wie nog gewoon ouderwets de afwas doet, is er goed nieuws. Probeer eens Klok Xtra Care, een afwasmiddel dat vriendelijk is voor je huid. Je servies gaat brandschoon de kast in. En niet onbelangrijk; Klok is mild voor je handen. Met het doseringsadvies kun je met één flacon van vijfhonderd milliliter tot honderd keer afwassen. Het bevat nul procent parfum en kleurstof. En daar worden je handen blij van.

Lief voor milieu en huidvriendelijk

Klok Xtra Care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel; het is minder schadelijk voor het milieu en het ecosysteem wordt zo min mogelijk verstoord. Het heeft ook het Asthma Allergy Nordic label gekregen; mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden kunnen met een gerust hart aan de afwas. Meer informatie: www.asthmaallergynordic.com

Win!

We mogen van Klok tien 6-packs afwasmiddel van 500 milliliter cadeau geven.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.