Ben jij een poetser? Moet je huis er spik en span uitzien? Je vaat blinken en stralen? Hygiene is in deze tijd belangrijker dan ooit. Maar oei, oei. Hoe vaker je je handen wast of in het sop duwt, hoe droger ze worden. Wees dus extra lief voor je handen.

Een milieuvriendelijk afwasmiddel

Voor wie nog gewoon ouderwets de afwas doet, is er goed nieuws. Probeer eens Klok Xtra Care, een afwasmiddel dat vriendelijk is voor je huid. Je servies gaat brandschoon de kast in. En niet onbelangrijk; Klok is mild voor je handen. Met het doseringsadvies kun je met één flacon van vijfhonderd milliliter tot honderd keer afwassen. Het bevat nul procent parfum en kleurstof. En daar worden je handen blij van.

Lief voor milieu en huidvriendelijk

Klok Xtra Care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel; het is minder schadelijk voor het milieu en het ecosysteem wordt zo min mogelijk verstoord. Het heeft ook het Asthma Allergy Nordic label gekregen; mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden kunnen met een gerust hart aan de afwas. Meer informatie: www.asthmaallergynordic.com

Win!

We mogen van Klok tien 6-packs afwasmiddel van 500 milliliter cadeau geven.

Doe mee en win. Vul vóór 20 juli 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.