<-- NIET ACTIEF -->

Je hebt diverse plaaggeesten in de zomer zoals muggen, wespen en kwallenbeten. En daar komt nu ook de processierups bij. Een schattig beestje om te zien, maar hij heeft ook zo zijn defensieve kanten. Goed voor hem om rovers op afstand te houden, maar niet voor jou. Maar kom je toch in aanraking met zijn rondvliegende haartjes dan ben jij nu helemaal voorbereid op de overlast van deze brandhaartjes.

Rupsenplaag

Afgelopen jaar waren er drie keer zoveel eikenprocessierupsen dan het jaar daarvoor. Ook dit jaar lijkt de overlast groot te worden. De brandhaartjes van deze rups kunnen flinke irritatie veroorzaken. Wat kun je zelf doen om de huid te verkoelen, verzorgen en verzachten bij overlast van de processierups?

Hulp in zicht

De Chi Aloë Vera Cooling Gel kun je maar beter op zak hebben. De gel verkoelt en verzacht de huid onmiddellijk na het aanbrengen dankzij de pure, biologische aloë vera, rozen- en lavendelwater. En dat op een 100% natuurlijke manier! Dus bij  overlast van de processierups, na het zonnen, na het ontharen, bij een rode en geprikkelde huid of ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten, breng na het strippen van de huid meteen de gel aan.

Win

We mogen van Chi 10 tubes pure en verkoelende Aloë Vera Cooling Gel cadeau geven (t.w.v. € 12,95, chi.nl)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.