Je hebt diverse plaaggeesten in de zomer zoals muggen, wespen en kwallenbeten. En daar komt nu ook de processierups bij. Een schattig beestje om te zien, maar hij heeft ook zo zijn defensieve kanten. Goed voor hem om rovers op afstand te houden, maar niet voor jou. Maar kom je toch in aanraking met zijn rondvliegende haartjes dan ben jij nu helemaal voorbereid op de overlast van deze brandhaartjes.

Rupsenplaag

Afgelopen jaar waren er drie keer zoveel eikenprocessierupsen dan het jaar daarvoor. Ook dit jaar lijkt de overlast groot te worden. De brandhaartjes van deze rups kunnen flinke irritatie veroorzaken. Wat kun je zelf doen om de huid te verkoelen, verzorgen en verzachten bij overlast van de processierups?

Hulp in zicht

De Chi Aloë Vera Cooling Gel kun je maar beter op zak hebben. De gel verkoelt en verzacht de huid onmiddellijk na het aanbrengen dankzij de pure, biologische aloë vera, rozen- en lavendelwater. En dat op een 100% natuurlijke manier! Dus bij  overlast van de processierups, na het zonnen, na het ontharen, bij een rode en geprikkelde huid of ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten, breng na het strippen van de huid meteen de gel aan.

Win

We mogen van Chi 10 tubes pure en verkoelende Aloë Vera Cooling Gel cadeau geven (t.w.v. € 12,95, chi.nl)

Maak kans! Vul vóór 29 juli 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.