<-- NIET ACTIEF -->

Poets jij je tanden met een tandenborstel en een tube tandpasta? Goed bezig. Maar wist je dat in zo’n tube tandpasta veel restanten achterblijft? Doodzonde. Kies daarom voor tandpasta in tabletvorm. Op deze manier poets je je tanden op een eco-vriendelijke manier. Het product is namelijk honderd procent vegan en dierproefvrij.

Niet knijpen maar kauwen

Tandpasta-tabletten zijn niets meer of minder dan tandpasta in tabletvorm zonder het plastic omhulsel van de tube. En in plaats van een dot tandpasta uit de tube te knijpen, kauw je op een pilletje dat gaat schuimen. Daarna poets je je tanden met een tandenborstel (hand of elektrisch) zoals je dat altijd doet. Spoel je je mond na met water en klaar.

Kies voor impact

Choose! brengt tandpasta in tabletvorm op de markt om verspilling van achtergebleven tandpasta in tubes te verminderen. Uit onderzoek blijkt, dat er tot twintig procent tandpasta achterblijft in tubes die worden weggegooid. Jaarlijks belanden er meer dan 1,5 miljard plastic tandpastatubes in de vuilnisbak. En in veel verzorgingsproducten zoals tandpasta zitten microplastics: heel kleine plastic deeltjes die wij gewoon weer wegspoelen, maar die wel schadelijk zijn voor vissen en andere zeedieren.

Ondernemer Pim van der Grind is Choose! gestart en heeft tandpasta tabletten, ofwel Choose Tabs, verantwoord laten ontwikkelen door tandartsen. De tabletten zijn volledig vrij van microplastics en bevatten natuurlijke oliën en fluoride om tandbederf te voorkomen.

Win

Wil jij dit weleens proberen? gezondNU geeft 10x de Choose! Box Complete weg t.w.v. € 22,95 (bestaat uit 90 tabletten, bamboe refill pot, bamboe tandenborstel & bamboe case).

Als je niet wilt wachten totdat je weet of je de winnaar bent, dan ontvang je 25% korting bij je bestelling op één van de Choose! Boxen. Ga snel naar: chooseteethcare.com

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.