<-- NIET ACTIEF -->

Bubbelen & bruisen in je eigen tuin

Jacuzzi’s zijn er niet voor de rijkelui alleen. Deze betaalbare, maar luxe jacuzzi wil je hebben, vooral nu met het zomerse weer. De opblaasbare jacuzzi is zowel binnen als buiten te gebruiken en je past er met z’n vijven in. En jij kunt hem winnen!

Na een lange dag is niets zo therapeutisch als het nemen van een bubbelbad waar duizenden bubbels je tot ontspanning brengen met slechts één druk op de knop! Dit is wat de Pure-Spa serie van Intex je biedt. De jacuzzi heeft een bubbelstand, waarbij 120 bubbels uit openingen aan de onderzijde van de jacuzzi komen. Deze bubbels zijn verwarmd, zodat ze extra comfortabel aanvoelen. Het bedieningspanel is makkelijk in gebruik.

Het krachtige verwarmingselement kan tot circa veertig graden verwarmen. De ingebouwde filterpomp zorgt, dat het water altijd schoon blijft. Gebruik wel wat chloor. Zo blijft hij vrij van algen en schoon en zuiver. Uitgevoerd in zeer sterk materiaal en voorzien van de nieuwste technieken merk je nauwelijks, dat het een opblaasproduct is. Je hebt tegelijk het voordeel van een compacte opbergmaat.

Win

gezondNU mag namens Intex 1 Pure Spa luxe, opblaasbare jacuzzi weggeven (t.w.v. € 489,- meer informatie kun je vinden op intexcorp.nl. Hier kun je ze ook bestellen).

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 30 juni 2018.

 

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.