<-- NIET ACTIEF -->

Met de fietsknooppunten die je door heel Nederland vindt, is een leuke fietstocht maken easy peasy. Zo’n tocht wordt nog leuker als je wat fijne spullen – een picknickkleed met wat lekkers te eten en drinken – kunt meenemen. Klinkt goed? Dan wordt de Back-Roller Classic van Ortlieb vast je beste vriend.

Maak het jezelf gemakkelijk

Deze tas is multifunctioneel. Voor een fietsvakantie, als je naar je werk racet of voor je wekelijkse boodschappen. Je stopt er makkelijk van alles in. De Back-Roller Classic fietstas van Ortlieb is precies wat jij nodig hebt als je graag alles met de fiets doet. De tas is waterdicht en door het Quick-Lock2.1-systeem hang jij hem snel aan je fiets. Hij is dus eenvoudig te gebruiken voor lange én korte afstanden. Door het gebruik van robuust polyester is de tas ook nog eens duurzaam en een echte blikvanger.

Win!

gezondNU mag 5 Back-Roller Classic Ortlieb fietstassen weggeven (t.w.v. € 134,95, ortlieb.com). Hij is er in rood, geel, zwart, grijs en petrol. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze gave fietstas.

Vul onderstaand formulier vóór 1 september 2021 in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.