Het is een investering, maar met deze braad- en stoofpan van Le Creuset zit je jaren gebakken. Hij is onverwoestbaar en daarom goed voor je portemonnee. Daarbij staat deze culinaire partner ook nog eens mooi in je keuken. Met deze veelzijdige pan maak je de verrukkelijkste stoofschotels.

Onverwoestbare culinaire partner

Hij is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld; van de bodem tot aan de deksel. De deksel sluit hermetisch af om een gelijkmatige warmte vast te houden. De knop in roestvrijstaal is bestand tegen hoge oventemperaturen. De handvatten hebben een goede grip. Dankzij de ultra-gladde binnenkant is hij makkelijk in onderhoud en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met levenslange garantie.

Win

gezondNU mag van Le Creuset 2 braad- en stoofpannen met een diameter van 24 cm cadeau doen in de kleur Caribisch blauw t.w.v. € 139,-. Zie ook lecreuset.com

Zo doe je mee

Bel vóór 1 augustus 2020 naar 0909 50 10 214 en toets het codenummer 2 in (0,60 per gesprek plus belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie hun prijs. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.