Haal natuurlijke geuren in huis met de Yunique aromadiffuser. Deze mooie verdamper van Chi combineer je een heerlijke geur met een rustgevende muziek en lichte kleurveranderingen om op deze manier lichaam en geest te ontspannen! De Yunique 4-in-1 aromaverdamper geeft diverse mogelijkheden voor luchtzuivering, ontspanning en wellness.

Een beauty

Het prachtig vormgegeven apparaat verdampt essentiële oliën en hydrolaten. Door ultrasone techniek ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een soort van mist bovenuit de aromaverdamper komt. Chi essentiële oliën kun je naar eigen keuze of met therapeutisch doel toevoegen aan het water in het reservoir. Het is een geur verspreider, luchtbevochtiger en luchtzuiveraar in een.

Winnen?

Wie verdient er volgens jou een speciaal kerstcadeau? We geven 1x de Yunique verdamper cadeau samen met twee oliën: Davos Kuurolie en Lavinchi Relaxolie t.w.v. € 246,45.
Meer informatie vind je chi.nl

Doe mee en vul vóór 27 december 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.