<-- NIET ACTIEF -->

Of je nu buiten gaat wandelen, fietsen, tuinieren, zonnen of borrelen, in het buitenseizoen gebruik je andere producten dan als je binnen zit! Dit pakketje is speciaal samengesteld met de CHI must have producten voor in de lente en zomer.

Wat zit er in het outdoor pakketje?

  1. Aloë Vera Cooling Gel

Een verkoelende gel op basis van biologische pure aloë vera met rozen- en lavendelwater. Makkelijk op de huid aan te brengen. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is speciaal geschikt na het zonnen, ontharen en ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

 2. De Chi Zomermix

Van citronella is algemeen bekend dat insecten er een hekel aan hebben. Maar wist je dat ook citroeneucalyptus (eucalyptus citriodora) als plant die vervelende beestjes nog beter van zich afhoudt? Deze verdampingsmix is ideaal om muggen en andere insecten op afstand te houden. De mix is ook goed in te zetten bij onaangename geuren, zoals rooklucht. Gebruik drie tot tien druppels olie in een verdamper of op een geurblokje.

3. Aromastone Wood

Een geursteen voor subtiele verdamping van etherische olie. Ideaal voor kleine ruimtes zoals het toilet en de kleding- of schoenenkast. Druppel gemiddeld drie tot tien druppels etherische olie naar keuze op de geursteen. Het bovenstuk van keramiek is poreus waardoor het makkelijk etherische olie absorbeert. De vluchtige etherische olie wordt geleidelijk in de nabije ruimte verspreid. De steen is gemaakt van natuurlijke materialen.

 4. Rose Water Skin Spray

Een honderd procent biologisch skin spray met puur rozenwater van de Bulgaarse roos (Rosa damascena). Rozenwater is verzachtend en verzorgend en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de baby- en kinderhuid. Spray het verrukkelijke rozenwater direct op de huid voor verkoeling en verfrissing. De handige sprayflacon neem je zo mee voor op reis!

5. Na De Beet Roller

Na De Beet is dé honderd procent natuurlijke succesformule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een  compositie van etherische oliën gemengd met huidverzorgende jojobaolie. De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin spelen een belangrijke rol in deze compositie. De huidvriendelijke roller is geschikt voor ‘voor’ en ‘na’ iedere beet!

Win!

We mogen van Chi 5 outdoorpakketten cadeau geven t.w.v. € 50,- (chi.nl)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn bekend.