<-- NIET ACTIEF -->
De citruspers van Severin komt goed van pas bij huidveroudering. Neem elke dag een shotje vitamine C en vertraag het verouderingsproces. Want fronsrimpels, kraaienpootjes en lachrimpels zijn niet te voorkomen. Deze vitamine beschermt het lichaam tegen vrije radicalen en helpt bij de aanmaak van collageen, het bindweefsel dat onze huid zacht en stevig houdt.

Sappig detail

De citruspers CP 3537 van Severin is volautomatisch.  doet de citruspers met één druk op de knop zijn werk. Het sap met de vitaminen C wordt tot de laatste druppel uit de sinaasappel geperst. Of uit de grapefruit, citroen of limoen. Zo start je elke dag met een perfecte sapopbrengst en een heerlijke shot gezondheid. De perskegel is geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Dus geen wisseltruck tijdens het persen van verschillende vruchten. De deksel voorkomt spatten tijdens het persen. Met de gietopening met druppelstop giet je het sap rechtstreeks in het glas.

Easy-clean concept

De citruspers is voorzien van rubberen antislipvoetjes. Zo blijft hij stevig op het aanrecht staan. De perskegel, vruchtvleeszeef, sapkom en deksel zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Lekker makkelijk dus.

Severin

Severin produceert al meer dan zestig jaar kleine elektrische apparaten die het dagelijks leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze combineert Duitse kwaliteitsnormen en een prachtig design met een zeer eenvoudige bediening.

Win

gezondNU mag namens Severin 2 van deze geweldige citruspersen cadeau geven t.w.v. € 69,95. Inhoud: 400 milliliter en vermogen: 50 watt. De Severin CP 3537 Volautomatische Citruspers is verkrijgbaar in elektronicawinkels en in de webshop severin-international.com/nl

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.