<-- NIET ACTIEF -->

YEAAAAHOOO! Altijd al coach willen worden? Dit is je kans om een gratis opleiding tot coach te winnen bij Sonnevelt Opleidingen. Of je nu Stress een Burn-outcoach wil worden of Beweegcoach: de keuze is aan jou!

De jubilaris trakteert

Het is precies 25 jaar geleden dat gezondNU-blogger en psycholoog Albert Sonnevelt zijn opleidingsinstituut oprichtte en startte met cursussen op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Ondertussen lopen er dankzij Sonnevelt heel wat coaches en therapeuten rond die bijdragen aan een gezonder Nederland. Exclusief voor lezers van gezondNU geeft Sonnevelt een gratis coach-opleiding naar keuze (t.w.v. € 2.500) cadeau.

Welke opleiding wordt het?

Wil je Stress en Burn-out Coach worden of aan de slag als Kindercoach? Deel jij straks je kennis als Natuurvoedingsadviseur of begeleid je als Seniorencoach ouderen met hun levensvragen? Alles kan! Sonnevelt heeft wel twintig opleidingen in het aanbod. De vraag is dus: wat past jou?

Win

Wil jij binnenkort als coach aan de slag gaan? Schrijf dan een uitgebreide motivatie waarom jij de opleiding wilt volgen. Misschien zit jij dan straks in de schoolbanken bij Sonnevelt. Kijk voor meer inspiratie op: sonneveltopleidingen.nl

Zo doe je mee

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaar is getrokken.