YEAAAAHOOO! Altijd al coach willen worden? Dit is je kans om een gratis opleiding tot coach te winnen bij Sonnevelt Opleidingen. Of je nu Stress een Burn-outcoach wil worden of Beweegcoach: de keuze is aan jou!

De jubilaris trakteert

Het is precies 25 jaar geleden dat gezondNU-blogger en psycholoog Albert Sonnevelt zijn opleidingsinstituut oprichtte en startte met cursussen op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Ondertussen lopen er dankzij Sonnevelt heel wat coaches en therapeuten rond die bijdragen aan een gezonder Nederland. Exclusief voor lezers van gezondNU geeft Sonnevelt een gratis coach-opleiding naar keuze (t.w.v. € 2.500) cadeau.

Welke opleiding wordt het?

Wil je Stress en Burn-out Coach worden of aan de slag als Kindercoach? Deel jij straks je kennis als Natuurvoedingsadviseur of begeleid je als Seniorencoach ouderen met hun levensvragen? Alles kan! Sonnevelt heeft wel twintig opleidingen in het aanbod. De vraag is dus: wat past jou?

Win

Wil jij binnenkort als coach aan de slag gaan? Schrijf dan een uitgebreide motivatie waarom jij de opleiding wilt volgen. Misschien zit jij dan straks in de schoolbanken bij Sonnevelt. Kijk voor meer inspiratie op: sonneveltopleidingen.nl

Zo doe je mee

Reageer vóór 1 april 2020 via onderstaand formulier.

  • Schrijf aan de hand van onderstaande vragen een uitgebreide motivatie, waarom je de opleiding wilt volgen.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.