<-- NIET ACTIEF -->

Zomer… Zwoele avonden die eindeloos lijken te duren. Buiten eten, borrelen en barbecueën met vrienden. Of lekker luieren in je hangstoel met een boekje erbij. En wordt het bij al dat fijns toch wat te donker en te fris? Dan steek je de Cosi Cosiscoop Urban gaslantaarn aan als extra licht- en warmtebron. Kun je gewoon weer door met
genieten.

Stoere sfeermaker

Het design is prachtig. De combinatie van teakhout met zwart metaal zorgt voor een stijlvol contrast. De natuurlijke en stoere uitstraling past in elke tuin en zorgt in no time voor een warme sfeer. De lantaarn is geschikt voor buitengebruik of goed geventileerde ruimtes, die voor minimaal 25 procent open zijn. Hij werkt op een 190 grams gascartouche.

Win!

gezondNU mag namens Fonq.nl en Cosi 4 gaslantaarns cadeau geven in de kleur zwart (t.w.v. € 179, fonq.nl, cosi-fires.com) . Een pronkstuk voor op jouw tuintafel.

Vul vóór 1 september 2021 onderstaand formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.