Met dit dekbedovertrekset van De Witte Lietaer tuimel je iedere avond voordat je gaat slapen terug in de tijd. Een nachtelijk retourtje naar de heerlijke jaren zeventig met de smaakvolle natuurtinten en het typische, grafische seventiesdessin.

Slapen in de seventies met De Witte Lietaer

Als je het dekbed omslaat, creëer je een verrassend effect met de olijfkleurige kant van het dekbedovertrek. De satijnbinding geeft de stof een subtiele glans en zorgt voor een luxe gevoel op je huid. Bedlinnen Almond bestaat uit honderd procent gekamd katoen wat uitstekend ventileert en een groot vochtabsorberend vermogen heeft. Nog iets? Zeker! Als we toch gaan dromen over de seventies, adviseren wij een afspeellijst met Joni Mitchell.

Win

Ben jij de gelukkige? We geven namens De Witte Lietaer 2 dekbedovertreksets inclusief kussenslopen Almond cadeau geven (t.w.v. € 129,95, dwl.be

Zo doe je mee

Bel vóór 1 december 2019 naar 0909 – 50 10 214 en toets codenummer 4 in (€ 0,60 per gesprek plus belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na afloop van de actie bericht. Prijzen zijn niet voor geld of andere prijzen in te ruilen.