<-- NIET ACTIEF -->

Heb je last van acne, eczeem of littekens? Dan is het Aloë vera huidverzorgingspakket van Dr. Green je nieuwe beste vriend. De Aloë vera gel is eenvoudig te gebruiken en heeft een verzachtende en herstellende werking. Extra fijn om je lichaam of gezicht mee in te smeren in de zomer! Doordat je de gel zelf uit de bladeren haalt ben jij er zeker van dat je meeste pure vorm van huidverzorging in huis haalt.

Puur natuur

In het pakket zit een Aloë vera plant en een doosje met vier bladeren die alvast voor jou afgesneden zijn. De plant heeft weinig verzorging nodig. Een klein beetje water en klaar. Hij houdt van 0 tot 40 graden celsius, zet hem in het licht. Ook buiten kan hij het uitstekend vinden als er geen vorst is. Je hebt dus geen groene vingers nodig om dit plantje in leven te houden. Als je voorraad straks op is kun je de bladeren van de plant ook nog gebruiken voor jouw huidverzorging maar je mag hem natuurlijk ook gewoon in huis zetten. 😉

Meer dan huidverzorging

De Aloë vera gel schraap je gemakkelijk uit de bladeren. De gel is vrij van toegevoegde chemicaliën en gewasbeschermingsmiddelen. De bladeren zijn minimaal 4 weken houdbaar. Je kan de gel op verschillende manieren gebruiken. Als dag- en nachtcrème maar ook om je haar mee te verzorgen! Je huid en haar zullen zacht aanvoelen en dit komt allemaal door de vele actieve stofjes in de pure Aloë vera gel. Droge handen? Smeer ze in en je zult zien dat je snel geen droge handen maar hebt. De verse Aloë vera gel trekt snel in dus je hebt ook geen plakhandjes. Klinkt goed toch?

Win!

gezondNU mag 9 Dr. Green Aloë vera pakketten cadeau doen t.w.v. € 35,-! (Wil je alvast meer te weten komen over Dr. Green of aloë vera kopen? Bezoek dan de website van drgreen.nl).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.