<-- NIET ACTIEF -->

De paden op, de lanen in … De elektrische fiets van Gazelle is de ideale sportieve metgezel voor jou. Het verkennen van Nederland en het doen van boodschappen was nog nooit zo makkelijk én leuk.

Lust voor het oog

Voorbij zijn de dagen dat je bezweet op je werk aankomt vanwege tegenwind en met je fiets aan de hand de heuvel oploopt; de Bosch Active Line middenmotor zorgt ervoor dat je ontspannen op je bestemming aankomt. En zie je ineens een hert in het landschap, dan sta je door de V-brake handrem in een mum van tijd veilig stil om hiervan te genieten. Elk ritje wordt met een e-bike een cadeautje, of je nu naar je werk fietst of een meerdaagse fietstocht maakt. Met een e-bike kom je verder, zie je meer en heuvels zijn piece of cake. Perfect voor een ritje door de natuur of de dagelijkse boodschappen.

Ga voor meer informatie naar: gazelle.nl

Win!

Wil jij genieten van de buitenlucht en het hele jaar door sportieve tochtjes maken? Dat kan! Ga snel naar de actiepagina en vul het formulier in. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze Vento C7 HMB midstep in de kleur Air Blue van Gazelle t.w.v. € 2199,- (gazelle.nl)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.