<-- NIET ACTIEF -->

Lekker lui op de bank zitten terwijl je eten vanzelf gaart? Kan dat echt of is dit een sprookje? Toch is het waar. De Ecostoof is niets meer, en ook niets minder, dan de oude hooikist in een nieuw jasje: een eeuwenoude bereidingswijze om maaltijden op lage temperatuur te garen en vervolgens warm te houden, zonder energie.  

Duurzaam garen

Breng je pan met eten aan de kook en stop hem in de Ecostoof, een warm nestje waarin je eten laat doorgaren zonder verbruik van brandstof. De ontwerpers hebben goed nagedacht over de uitvoering, van de vulling tot warmte-isolerende kurk in de bodem. Ook in de deksel is gebruikt gemaakt van warmtereflecterend materiaal. Door deze slimme isolatie blijft je eten zo heet dat het vanzelf gaart, zonder energie, zonder aanbranden en met behoud van alle smaken en voedingstoffen! Lekker, gezond en duurzaam.

Kookboek

In het kookboek ‘Langzaam Lekker’ staan recepten voor het bereiden van groente, granen, bonen, vlees, vis, vruchten en zelfs yoghurt in de Ecostoof. Meer dan de helft van de recepten is vegetarisch. De helft van de vegetarische recepten is veganistisch.

Win

En wat een bofkonten zijn wij. gezondNU mag namelijk 2x een Ecostoof cooking set (Ecostoof met kookboek) t.w.v. € 105,- cadeau geven in een kleur naar keuze (ecostoof.nl)

  • Afmeting Ecostoof: diameter 30cm x 20 cm, geschikt voor de allerkleinste pan tot en met een pan van 26 cm breed en 16 cm hoog.
  • Kookboek Langzaam Lekker: ingebonden groot formaat hardcover kookboek, 232 pagina’s met linnen cover.
  • Materiaal Ecostoof: OEKO-TEX ® 100 gecerticifeerd linnen, recycled textiel en kurk.

Winnen? Vul dan vóór 11 maart 2021 het formulier in.

    Kies hier je kleur.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.