<-- NIET ACTIEF -->

Dagjes weg, op vakantie, veel op pad. Hoe fijn is het dan om lekker je eigen gezonde maaltje mee te kunnen nemen en een verkoelend drankje of twee? En na de vakantie kan hij gewoon mee naar werk of school. Zo zorg je, waar je ook bent, goed voor jezelf.

Inpakken en wegwezen

Kom maar op met die drukke dag en warmte. Geniet van je warme of koude drankje on the go met de isoleerbeker Ellipse. De thermobeker houdt jouw drankje tot 4 uur warm of 8 uur koud en is honderd procent lekdicht. Super handig voor op het strand.

Isoleerbeker

De Ellipse isoleerbeker houdt je drankje tot 12 uur warm en 24 uur koud. Perfect dus voor zowel thee als een heerlijk verfrissend bruiswaterdrankje, want dat kan ook gewoon in deze isoleerbeker. De beker is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en is honderdprocent lekdicht en BPA vrij in een stoere rose gold kleur.

Win!

gezondNU mag 8 sets van de Mepal Ellipse isoleerfles (500ml) en isoleerbeker (375ml) cadeau geven (t.w.v. € 57,98, mepal.com)

Vul vóór 1 september 2021 onderstaand formulier in.

 *
 *
- -
1111AA
 *
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.