<-- NIET ACTIEF -->

Bij een echte Chinese theeceremonie draait het om aandacht, vakmanschap en zorg. Dat zie je zeker terug bij deze limited edition theepot Emperor van Bredemeijer®.

Koninklijk theedrinken

Deze bijzondere theepot is volgens authentieke Chinese traditie gemaakt en ontworpen door Ling Dongxin, een meester in Fujian Art. Voor de vervaardiging van een theepot zijn maar liefst veertig dagen nodig, waarbij enkel koper en gietijzer van de allerbeste kwaliteit gebruikt worden. Het model is voorzien van een filter en heeft een inhoud van 1,2 liter. Kortom, deze theepot mag met recht een pronkstuk genoemd worden.

Win

Wil jij deze unieke theepot winnen? gezondNU mag er 2 cadeau geven t.w.v. € 299,- (bredemeijer.com). Vul voor 1 november 2021 onderstaand formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.