<-- NIET ACTIEF -->

Soms kunnen kleine veranderingen een enorme impact hebben op de sfeer in je huis. Zo’n verschilmaker is de aromaverstuiver Empire Diffuser van Chi met sfeerlicht.

Kuuroord

De diffuser bevochtigt en zuivert de lucht. Vul je hem met Davos-kuurolie, dan verander je je huis in een kuuroord. Deze kuurolie werkt als een natuurlijke luchtverfrisser en geeft je meer lucht. De verdamper is makkelijk instelbaar: van een lichte verneveling tot een intervalfunctie. De fijne waterdamp komt als een mist uit de houten aromaverstuiver. Daarbij ziet de verstuiver er ook nog eens mooi uit!

Win

We mogen van Chi 2 Empire-diffusers plus 2 flesjes met Davos-kuurolie t.w.v. € 98,90 cadeau geven. Geen prijs? Lezers ontvangen 15% korting met de kortingscode ChiGezondnu. Bestel op chi.nl

Kans maken? Vul vóór 30 oktober 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.