Fietsen en bloemen hebben iets gemeen: ze zijn beide goed voor je humeur. Kun je je voorstellen hoe happy je iedere dag op de fiets stapt met deze New Looxs tas met bloemdesign?

Power to the flower!

De Joli Double is een van de vijf modellen uit de vrolijke Zarah collectie die stijlvol, functioneel, stevig en veilig is. De ruime, dubbele fietstas in fris lentegroen is gemaakt van waterafstotend polyester en voorzien van reflectie voor extra veiligheid. Dankzij de ruime inhoud en een handig extra ritsvakje is de Joli Double ideaal voor de dagelijkse boodschappen.

Win

gezondNU mag namens New Looxs maar liefst 5 fietstassen, de Joli Double uit de Zarah collectie cadeau geven t.w.v. € 59,95. Kijk voor verkooppunten op newlooxs.nl

Kans maken? Vul dan vóór 1 mei 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.