Lekker sporten op muziek. Voor iedereen die gezond de zomer in wil gaan, is er de nieuwste smartwatch van Fitbit: Versa Lite.

Menstruatiecyclus

De Versa Lite verbetert je gezondheid, helpt je bij je sportieve prestaties, bewaakt je slaap, trainingen en trackt zelfs je menstruatiecyclus. Zo leer je bewuster met je lichaam om te gaan. Deze veelzijdige smartwatch heeft een automatische activiteitenregistratie, PurePulse 24/7 hartslagmeting en slaapregistratie en tot ruim vier dagen batterijduur.

Waterdicht

Hij is licht in gewicht, waterdicht en verkrijgbaar in nieuwe frisse designs en kleuren. De ideale smartwatch voor mensen die op zoek zijn naar een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk apparaat voor de meest actuele gezondheidsinzichten. En hij zit heel gaaf om je pols.

Win!

gezondNU geeft 3 Fitbit Versa Lite smartwatches weg (t.w.v. € 159,-, fitbit.com/versa)

Vul vóór 1 juli 2019 onderstaand formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.