<-- NIET ACTIEF -->

Je bent nooit te oud om te leren. Breng je brein in topconditie en train je geheugen met de dit spelletje, de geheugentrainer van Max. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leer je binnen de kortste keren meer te onthouden. Speel dit spel slim en je speelt je medespelers weg.

202102.win.max.geheugentrainerTrain je brein

Naarmate je brein overvol loopt met informatie, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit leuke spel geeft je de kans om het geheugen te trainen. Of je nu jong of oud bent, spelletjes zijn juist leuk om samen te doen. Speel dit boodschappenspel als kaartspel en stel je geheugen op de proef! Welke speler onthoudt het beste wat er op zijn of haar boodschappenlijstje staat?

Geheugentraining

Gebruik je geheugen en vul je winkelwagentje met de producten die je aan het begin van het spel op je lijstje ziet staan. Maar let op: de andere spelers stoppen boodschappen in je wagentje die je helemaal niet nodig hebt! Wie weet tot het eind van het spel zijn boodschappenlijstje het beste te onthouden en komt thuis met de juiste producten?

Win

gezondNU mag van Max 10 geheugentrainers cadeau doen t.w.v. € 14,99 (max.nl)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.