<-- NIET ACTIEF -->

Je bent nooit te oud om te leren. Breng je brein in topconditie en train je geheugen met de dit spelletje, de geheugentrainer van Max. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leer je binnen de kortste keren meer te onthouden. Speel dit spel slim en je speelt je medespelers weg.

202102.win.max.geheugentrainerTrain je brein

Naarmate je brein overvol loopt met informatie, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit leuke spel geeft je de kans om het geheugen te trainen. Of je nu jong of oud bent, spelletjes zijn juist leuk om samen te doen. Speel dit boodschappenspel als kaartspel en stel je geheugen op de proef! Welke speler onthoudt het beste wat er op zijn of haar boodschappenlijstje staat?

Geheugentraining

Gebruik je geheugen en vul je winkelwagentje met de producten die je aan het begin van het spel op je lijstje ziet staan. Maar let op: de andere spelers stoppen boodschappen in je wagentje die je helemaal niet nodig hebt! Wie weet tot het eind van het spel zijn boodschappenlijstje het beste te onthouden en komt thuis met de juiste producten?

Win

gezondNU mag van Max 10 geheugentrainers cadeau doen t.w.v. € 14,99 (max.nl)

Kans maken? Vul vóór 1 februari 2021 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.