<-- NIET ACTIEF -->

Een lange werkdag voor de boeg of net gesport? Een goed en gezond ontbijt is dan onmisbaar. Yoghurt met granola is een populaire optie. Maar wat kies je dan? Want cruesli zit bomvol suiker en muesli is soms wat smaakloos. Havery heeft vier granola’s die gezond én lekker zijn. 

202121.gezondnu.win.havery_cracking_nutsEen goed begin van je dag

De ontbijtgranen van Haverly worden bereid met havermout. Een ingrediënt met veel gezondheidsvoordelen. Zo zorgt het voor een gebalanceerde bloedsuikerspiegel en een langzame vertering waarbij energie vrijkomt. Perfect om je dag mee te beginnen, je zit namelijk lang vol. 

Lekker verantwoord

Een 4-pack bevat vier granola zakken van 250 gram. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Cracking Nuts, Berry Pistachio, Apple Cinnamon en Cacao Coconut. De producten zijn biologisch, vegan en suikerzuinig. Havery gebruikt gemiddeld 50% minder suiker dan andere merken. De granola’s zijn vezelrijk en zitten vol noten, pitten en zaden. Een ideale toevoeging aan je ochtendroutine. 

Granola winnen?

De winnaar ontvangt een halfjaar lang granola voor het ontbijt. Je ontvangt dan iedere maand een Havery 4-pack (t.w.v. € 23,00, havery.nl).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.