<-- NIET ACTIEF -->

Lekker sporten doe je met de HUAWEI Band 6. Het sporthorloge waarmee je fitnessstatistieken en constante hartmetingen in detail kunt aflezen.

Zorgeloos sporten

Het horloge heeft een groot scherm met touchscreen en een wijzerplaat die je kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Met een batterijduur van maar liefst veertien dagen bij normaal gebruik en tien dagen bij intensief gebruik sport je moeiteloos door.

Win

Wil je kans maken op dit gave sporthorloge? We geven 2 groene horloges cadeau t.w.v. € 59,99, consumer.huawei.com/nl/werables/band6. Doe dan mee voor 1 november 2021 en vul onderstaand formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.